Jahodový koláč s Čekankovým sirupem

 

Ingredience

  • 100 g Šmakouna
  • 1 vejce
  • 1 lžíce Čekankového sirupu
  • 3 lžíce špaldové mouky
  • 1/4 lžičky jedlé sody

Náplň

  • 250 g mražených jahod
  • 2 tvarohy
  • 2 vejce
  • Čekankový sirup na doslazení
  • mléko podle potřeby

 Postup

  1. Šmakouna rozmixuju,přidám vejce,mouku,sodu a Čekankový sirup a vypracuju těsto,které namačkám do vymazané formy o průměru 25 cm.
  2. Jahody rozmixuju,vmíchám tvaroh,vejce,sirup a podle potřeby zředím mlékem.Naleju na korpus a peču na 170 stupňů cca 30 minut.
  3. 17952859 1419569564761971 2302616772642622677 n
×