Špaldový koláč s meruňkovým Šmakounem

 

Ingredience

Korpus

  • 100 g Šmakouna(rozmixovat)
  • 2 vejce
  • 1 banán
  • 25 g másla
  • 130 g špaldové mouky
  • 1/2 lžičky prdopeče(bez fosfátů)
  • 40 g žitných otrub

Vše zpracujeme a natlačíme do vymazané zapékací formy.

Náplň

  • 1 ricotta
  • 1 tvaroh
  • 2 vejce
  • vanilkový puding Amylon
  • Čekankový sirup na doslazení
  • rozinky
  • hrušky

 Postup

  1. Vše společně prošleháme,nalejeme na korpus,do tvarohu posadíme plátky hrušek a posypeme skořicí.
  2. Pečeme na 165 stupňů asi 40 minut
  3. Podáváme s vlašskými ořechy a Čekankovým sirupem.Skvěle by se k tomu hodila i šlehačka16472951 1345885058797089 6895516508987622616 n
×